Om du älskar hockey och behöver lite mer pengar, finns det olika sätt som du kan använda ditt hockeyintresse på för att få en extrainkomst. Här kommer tipsen på hur du förvandlar din hobby till en pengamaskin.

Ishockey

Hockey är en del av den svenska folksjälen. När det är OS eller VM bänkar sig hela befolkningen för att se hur det går för Tre kronor och Damkronorna. Det är många som följer svenska ishockeyspelares karriärer på andra sidan Atlanten. Även om de spelar i NY Rangers och man råkar heja på Anaheim Ducks, blir det ändå så att man hejar lite extra på de svenska stjärnorna – oavsett vilket lag de spelar för. Om du följer med i hockeyn och har stora kunskaper, är det ett sätt att kunna få en extra inkomst. Tänk att kunna tjäna pengar på ishockeyn, så att du tjäna ihop pengar genom att hålla på med ditt intresset för att kunna resa till nästa vinter-OS eller VM. Om du inte skulle ha hunnit tjäna ihop nog med pengar för att kunna åka till en spännande match, kan du alltid ta ett privatlån hos Forex – ett blancolån för allt från renoveringen till drömresan. Du kan ansöka om att låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet.

Tjäna pengar på ditt hockeyintresse

Hur kan du då tjäna pengar på ditt hockeyintresse? Det första du bör göra är att starta en blogg om hockey. Det är många som tror att bloggen är död, men om du skriver en mycket nischad hockeyblogg, kommer du att kunna få många läsare. Det är viktigt att du skriver långa och informativa bloggposter. Du måste också besluta dig för att blogga om en särskild aspekt av ishockey: om åkteknik, följa vissa lag eller fokusera på VM. Förutom en blogg, kan du också starta en Youtube-kanal och göra filmer om just ditt ämne. Det är viktigt att du skapar ett varumärke på nätet, så att dina följare uppfattar att din blogg, Youtube-kanal och dina sociala medier är en och samma person. För att tjäna pengar behöver du sedan ha annonser på din blogg och Youtube-Kanal. Du behöver 1000 följare på Youtube för att få delta i deras reklamprogram, men om du gör bra filmer, kommer du snabbt upp i det. Du får räkna med att det tar lång tid att skapa en inkomstbringande blogg, men det finns personer som skapade en blogg för tio år sedan och som fortfarande får en månatlig extrainkomst på den.

Ett annat sätt att tjäna pengar på ditt hockyintresse är genom att du säljer tröjor och andra produkter på din blogg. Idag kan vem som helst starta ett eget märke och designa tröjor, väskor och muggar med bilder, foton och text. Det finns personer som arbetar heltid på att sälja tröjor och andra saker som de designat, utan att ens ha någon utbildning.